Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دوازدهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه شهرام عبدلی از وضعیت بازیگری اشاره کرد. تاریخ انتشار: 18:07 - 12 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۳۶۶۲

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، دوازدهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه شهرام عبدلی از وضعیت بازیگری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش‌های سینما بین ۱۰۰ نفر در حال چرخیدن است

بازیگر سریال «رستگاران» گفت: تعداد کارها بسیار کم شده و دیگر از تولیدات شاخص دهه ۷۰ و ۸۰ خبری نیست، در سینما کارگردان‌هایی به همراه ترکیب ثابت خود در حال کار کردن هستند و این عرصه بین ۱۰۰ نفر در حال چرخیدن است و اگر تیتراژها را دنبال کنید معمولاً عوامل تکراری هستند.

شهرام عبدلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون حضورش در تله فیلم «قلاب» گفت: تله فیلم «قلاب» به کارگردانی مهدی حیدری و تهیه کنندگی مصطفی علمی‌فر برای شبکه سه در مرحله فیلمبرداری است، در این فیلم در کنار بازیگرانی همچون حسن اسدی، مهدی علی پور، نیلوفر شهیدی، سیما خضرآبادی، مینا نوروزی به ایفای نقش خواهم پرداخت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین گفت‌وگوی عبدلی پیرامون وضعیت سینما اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «پرستاران» در رابطه با علت ماندگاری یک سریال اذعان کرد: سریالی ماندگار می‌شود که تماشاچی بتواند خودش را در آن فضا احساس کند و یا به بیان دیگر با آن همزاد‌پنداری کند، داستان آن سریال و قصه را تخیلی و دور از دسترس و ذهن نبیند، اگر این همزاد پنداری شکل نگیرد تماشاچی از آن فاصله می گیرد.

وی در پاسخ به این که آیا بازی کردن نقش مثبت یا منفی برای وی اهمیت دارد یا خیر پاسخ داد: مثبت و منفی بودن نقش را متوجه نمی شوم، بنده فقط نقشی که پیشنهاد می شود را بازی می کنم، مثبت و منفی چیزی است که در ذهن بینندگان شکل می گیرد و کسی نمی‌تواند مثبت و منفی را تعریف کند، به عنوان مثال در سریال «خط قرمز» نمی‌توان گفت نقش بنده منفی بود یا مثبت.

بازیگر سریال «رستگاران» پبرامون اینکه تا به حال از بازی در فیلمی پشیمان شده است یا نه، اظهار کرد: نه برای من، بلکه برای هر بازیگری این اتفاق می‌افتد و من هم از بازی در برخی کارها پشیمان هستم، اساساً به نظرم بازیگری نیست که این اتفاق برایش نیفتاده باشد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«تا ابد با تو می‌مانم» روایتی از حضور پررنگ زنان در ۸ سال دفاع‌ مقدس

نویسنده کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» گفت: کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» سر گذشت یکی از هزاران زنی است که همسرش را در جنگ حمایت می‌کند و حتی در برهه‌ای او را برای حضور در خط مقدم ترغیب می‌کند.

مریم عرفانیان نویسنده کتاب «راهی برای رفتن» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون چگونگی انتخاب سوژه کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» گفت: من سوژ‌های نگارشیم را از سری مصاحباتی که در سال‌های ۸۵ تا ۸۹ زمانی که در سازمان بنیاد شهید فعالیت می‌کردم انتخاب می‌کنم، زیرا در این سال‌ها به ثبت خاطرات شهدا و جانبازان مشغول بودم، در این بین همواره به زنانی می‌اندیشیدم که هم‌پا و هم دوش مردان به جبهه می‌رفتند و تا پایان جنگ هم ایستادند. بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی تازه‌های نشر انتشارات «به نشر» اینجا کلیک کنید وی جذابیت سوژه کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» را مورد بررسی قرار داد و افزود: این کتاب برگرفته از داستانی حقیقی است که خداوند آن را ایجاد کرده و من تنها آن را از زبان راوی نوشته‌ام.  
عرفانیان نقش زنان در دوران دفاع مقدس را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: به تعداد تک تک مردانی که در جنگ حضور داشتند زنانی هستند که خاطراتی شگفت انگیز در دل دارند که می‌توان این خاطرات را نوشت، این زنان عموما همسران شهدا، جانبازان ۷۰ درصد و یا همسران اسرا و مفقودین هستند. این‌ عزیزان را باید شناسای کرد، زیرا کوله باری از اتفاقات را به همراه دارند. جنگ تحمیلی فقط برای مردان نبوده و زنان نیز نقش بسزاری در هشت سال دفاع مقدس داشته‌اند. 

وی به مضمومن کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» اشاره و ابراز کرد: کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» سر گذشت یکی از هزاران زنی است که همسرش را در جنگ حمایت می‌کند و حتی در برهه‌ای او را برای حضور در خط مقدم ترغیب می‌کند. این زن «مریم مقدس» نام دارد، وی شرط اولش برای ازدواج در سن ۱۶ سالگی حضور همسرش در خط مقدم جبهه بوده است، این مسئله اعتراض خانواده این دختر را به دنبال داشته اما وی بر شرطش پافشاری می‌کند تا سر انجام همسر مورد نظر را که در خط مقدم بود را پیدا می‌کند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. نگاهی جامع به فهرست هیات انتخاب فجر ۳۸ فهرست هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر در حالی با حضور کمرنگ کارگردانان سینما روبرو شده که امسال فهرست نسبتاً بلندبالایی از کارگردانان غایب وجود دارد، فهرستی که اسامی همچون پوران درخشنده، فریدون جیرانی، داریوش مهرجویی، علیرضا داوودنژاد، نرگس آبیار و بهرام توکلی دیده می‌شود. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، هیات انتخاب آثار سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر روز گذشته از سوی دبیرخانه این جشنواره معرفی شدند، در این فهرست اسامی متفاوتی از اهالی سینما و تلویزیون دیده می‌شود، نام‌هایی که باید دید تاکنون در فضای سینما تا چه حد تجربه داشته اند. 

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سید محمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) را بر عهده خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کارگردانان غایب جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

شاید در میان اسامی هیات انتخاب این دوره از جشنواره فیلم فجر، افراد نام آشنایی دیده شوند اما نکته بزرگی که‌ می‌توان در این بین به آن اشاره کرد کم بودن وزنه هنری این هیات است زیرا اکثریت نام‌های حاضر در این فهرست را بیشتر افرادی تشکیل می‌دهند که در بدنه و بخش مدیریتی سینما مشغول به فعالیت هستند.

شاید اکثریت این فهرست سابقه حضور بخش داوری و یا هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر طی سالهای گذشته را داشته باشند اما بیشتر آنها سابقه هنری خاصی از جمله کارگردانی، بازیگری و یا غیره را ندارند، اتفاقی که شاید در اولین نگاه کمی مخاطب را برای ارزیابی آثار هنری جشنواره فیلم فجر به عنوان مهمترین رویداد سینمایی کشور متعجب کند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

مشکلات جسمانی دلیل غیبت طولانی من در سینما است

بازیگر فیلم سینمایی «مادر» گفت: برای هیچ بازیگری خداحافظی از این عرصه سینما معنا ندارد، بازیگری شغلی نیست که از آن بازنشسته شوید، نمی‌توانید آن را کنار بگذارید، هر لحظه می‌خواهید نقشی را ایفا کنید.

فریماه فرجامی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با اشاره به حضور کوتاهش در فیلم سینمایی «لامینور» گفت: بازیگری برای من تمام نمی‌شود، شاید مدت‌ها از سینما دور بوده باشم اما همین که جلوی دوربین می‌روم انگار تمام سختی‌ها را فراموش می‌کنم. 

بازیگر فیلم سینمایی «لامینور» درباره غیبت خود در سینما اذعان کرد: طبیعتاً به دلیل برخی مشکلات جسمی مجبور بودم مدتی از سینما دور باشم، همیشه آماده جلوی دوربین رفتن هستم اما فقط آمادگی من ملاک نیست و باید همه عوامل در کنار یکدیگر فراهم شوند تا یک بازیگر بتواند بازی کند. 

بیشتر بخوانید: آخرین گفت‌وگوی فریماه فرجامی بعد از سالها سکوت را اینجا بخوانید

وی بازیگری را شوقی تمام نشدنی خواند و اضافه کرد: برای من بازیگری اتفاقی بی‌مثال است، عشقی که هیچگاه نمی‌توان از آن گذشت، هرچند کوتاه، گذرا و حتی تصادفی در فیلم «لامینور» بازی کردم اما همین حضور کوتاه چنان شوقی در من ایجاد کرد که هیچگاه فراموش نمی‌کنم. 

وی در همین رابطه ادامه داد: نه برای من بلکه برای هیچ بازیگری خداحافظی از بازیگری معنا ندارد، بازیگری شغلی نیست که از آن بازنشسته شوید، نمی‌توانید آن را کنار بگذارید، هر لحظه می‌خواهید نقشی را ایفا کنید، بازیگری غیر قابل توصیف است و تا وقتی که آن را تجربه نکرده باشید تمامی تعاریف من شاید بی‌معنا باشد. 

بازیگر فیلم سینمایی «سرب» درباره پیشنهادات سینمایی خود اظهار کرد: واقعیت امر پیشنهادات زیادی برای بازی در فیلم و سریال داشته‌ام اما فعلاً خودم هیچ تمایلی برای بازگشت به عرصه بازیگری ندارم. پیشنهادات همیشه بوده و هست اما هیچکدام از آنها باب میل من نبوده که بخواهم غیبت چندین ساله خود را از بین ببرم.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

پیشنهادی برای حضور در «بچه مهندس ۲» نداشته‌ام

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: فیلم «ریش قرمز» از همان ابتدا برای حضور در جشنواره فیلم فجر وارد مرحله تولید شد و هم‌اکنون هم جزو آثار متقاضی برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر است و امیدوارم به بخش نهایی راه پیدا کند. 

 مهران نائل بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه سینما گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی «ریش قرمز» به کارگردانی ماکان عاشوری را به پایان رسانده‌ام، این فیلم چند روز پیش فیلمبرداری‌اش تمام شد و هم‌اکنون مراحل فنی پس از تولید را پشت سر می‌گذارد.

وی درباره احتمال حضورش در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اذعان کرد: این فیلم از همان ابتدا برای حضور در جشنواره فیلم فجر وارد مرحله تولید شد و هم‌اکنون هم جزو آثار متقاضی برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر است و امیدوارم به بخش نهایی راه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: آخرین گفت‌وگوی مهران نائل پیرامون بازی در سریال دلدار را اینجا بخوانید

بازیگر سریال «شهرزاد» درباره فیلمنامه «ریش قرمز» افزود: از همان ابتدا که فیلمنامه را خواندم احساس کردم که با اثری متفاوت روبرو هستم، نقشی که به من پیشنهاد شده بود با تمامی نقش‌هایی که تاکنون ایفا کرده بودم متفاوت بود و همین مرا به فیلمنامه بیشتر جذب می‌کرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما اخبار تئاتر اخبار موسیقی اخبار ادبیات اخبار تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟

حضور بازیگران سینما و تلویزیون، روی صحنه تئاتر، طی سال‌های اخیر، با موجی از واکنش‌های متفاوت مواجه بوده است. عده‌ای این حضور را غنیمت شمرده و آن را به نفع مصادیقی، چون جریان اقتصادی تئاتر نسبت دادند و در مقابل، برخی این حضور را ناامن دانسته و ساحت نمایش و صحنه را مبرا از آن رخداد‌هایی که مقابل دوربین سینما و تلویزیون می‌گذرد، می‌دانند.

خاک صحنه دامن‌گیر است

این تقابل طی سالیان اخیر، همواره به محلی در جهت مناقشه دو گروه تبدیل شده است، اما کفه قضاوت همواره به نفع موافقان این حضور، سنگینی کرده است علی‌الخصوص آن‌که طی ماه‌های اخیر، اخباری مبنی بر حضور اینفلوئنسر‌ها روی صحنه نمایش حسابی خبرساز شده بود. در چنین شرایطی استدلال موافقان حضور بازیگران سینما و تلویزیون در تئاتر این بود که در این زمینه، آیا حضور بازیگر حرفه‌ای موجه است یا حضور اینفلوئنسرها؟

بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارنددر حال حاضر بازیگرانی، چون فرهاد آئیش، صابر ابر، بهرام افشاری، نادر فلاح، بهنام تشکر، کوروش سلیمانی، رامین ناصرنصیر، امیرحسین فتحی، نورا هاشمی، صدف اسپهبدی، محمد نادری نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند؛ حضور بازیگران شناخته‌شده دیگر به پای ثابت تقویم سالیانه کشور تبدیل شده به‌گونه‌ای که در هر برهه زمانی در طول سال، بازیگران چهره‌ای را یافت می‌کنیم که نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند.

لازم است به این نکته مهم اشاره کنیم که بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارند و اکنون که پس از مدتی، دوباره به صحنه تئاتر بازگشته‌اند، نمی‌توان این ایراد را بر آنها وارد دانست که چرا خود را به هنر نمایش سنجاق می‌کنند. خاک صحنه دامن‌گیر است و اگر باید انتقادی را به این دسته از بازیگران وارد دانست، باید عنوان کرد که چرا در طول این مدت، در عرصه نمایش کم‌کاری داشته‌اند.

فارغ از این اتفاق، اگر بازیگری، خاستگاه تئاتری نداشته باشد و حالا به هر دلیلی درصدد تجربه‌اندوزی در این عرصه است، چرا باید جلوی این حضور را گرفت؟ نخست آن‌که تمرینات منحصر تئاتر سبب کسب مهارت‌های نوین و متفاوتی در آن بازیگر می‌شود که در ادامه مسیر بازیگری او تاثیرات مثبتی به همراه خواهد داشت.

چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم استثانیا سبب رونق اقتصادی تئاتر می‌شود که در تمام این سال‌ها به‌عنوان پاشنه آشیل نمایش مطرح بوده و ناملایمات بسیاری را در این هنر اصیل رقم زده است. ثالثا، هر نمایشی، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده دارد. با توجه به حساسیت‌های بالایی که در این زمینه وجود دارد و البته وسواسی که به ویژه در نگاه کارگردان موجود است، نمی‌توان این‌گونه اندیشید که یک بازیگر با هر قابلیتی که داشت، می‌تواند به روی صحنه رفته و اساسا شایستگی چنین حضوری را ندارد چرا که تمام این موارد، از فیلتر کارگردان و دیگر صاحبان نمایش عبور کرده و چیزی به دلخواه بازیگر رقم نمی‌خورد.

فارغ از تمامی این موارد، هم‌اکنون چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم است و اینکه برخی عنوان می‌کنند حضور سلبریتی‌ها، محدود شدن فضای کاری هنرمندان عرصه تئاتر را تشدید می‌کند، منطق درستی نداشته و نمی‌توان بر آن تکیه کرد.

«حضور سلبریتی‌ها در عرصه تئاتر تاکنون منتج به اتفاق‌های خوبی شده که مهمترین آن، فروش بالای آن آثار بوده که اقتصاد این هنر را در طول سال با افزایش قابل‌توجهی همراه کرده و سبب می‌شود تا سانس‌های برخی از این نمایش‌ها تا روز‌های متوالی رزرو شده و سالن‌ها پر شوند»

هنر تئاتر در کشور، نسبت به سینما و شبکه نمایش خانگی، از برخی محدودیت‌های بعضا تاریخی رنج می‌برد. در طول این سال‌ها تلاش‌های بسیاری صورت گرفته تا بسیاری از این محدودیت‌ها مرتفع شود. رویکردی که قطعا با استقبال دوستداران و دلسوزان این هنر همراه است بنابراین نباید با ایراداتی از این دست، زمینه فعالیت در این عرصه را محدود کرد و مخاطب را نسبت به این هنر، دلسرد کرد. حداقل امروز که هنر نمایش، تلالویی ویژه در حیات پساکرونایی خود دارد، باید با همبستگی و دلسوزی، زمینه اعتلای بیشتر هنر تئاتر در کشور را رقم زد و موانع پیش‌رو را عقلانی و حساب‌شده مرتفع کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • آخرین وضعیت اردوی تیم ملی والیبال/ یک بازیکن مصدوم شد
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)